La Blouse Boheme Maci

La Blouse Boheme Poppy

730,00 lei

Paint-A-Porter

LA BLOUSE BOHEME - model Maci - matase amprentata cu Arta.

Ia traditionala a fost adusa in atentia publicului international prin intermediul pictorului Henry Matisse care a pictat cu atata delicatete tabloul 'La Blouse Roumaine'. Marie Nouvelle abordeaza intr-un design modern o IE traditionala la forma careia se adauga viziunea proprie artistica. Povestea iei pictată pe matase.

Este un omagiu adus IEI romanesti.

Marime
Cantitate

Arta si printurile se imbina armonios in colectia de bluze Marie Nouvelle.

Bluzele Marie Nouvelle sunt facute din matase 100% naturala printata. Printul este inspirat din colectiile de picturi ale Mariei Tureanu din diferite expozitii personale de la Muzeul Taranului Roman, U Art Gallery si alte locatii de prestigiu.

Tesaturi delicate.

Recomandat: Dry Cleaning

Detalii ale produsului

Marime XS S M L XL
Piept* 81 - 84 cm 85 - 89 cm 90 - 94 cm 95 - 100 cm 105 - 110 cm
Talie* 60 - 64 cm 64 -67 cm 70 - 74 cm 76 - 80 cm 83 - 86 cm
Solduri* 86 - 90 cm 90 - 94 cm 95 - 99 cm 102 - 105 cm 108 - 112 cm

*Piept: Măsurați circumferința pieptului în zona cea mai lată, ținând metrul orizontal în jurul corpului.

*Talie: Măsurați circumferința taliei în zona cea mai subțire, de obicei situată în dreptul buricului, ținând metrul orizontal în jurul corpului.

*Șold: Măsurați circumferința șoldurilor in zona cea mai lată, ținând metrul orizontal în jurul corpului.

Matasea este un material natural iar fibra tesaturii este uneori neregulata, mai ales cand vine vorba de materialele fine. Nuantele si tonurile pot varia de la un produs la altul. Cand are loc printarea, materialul este detasat de pe o rola, este purtat de masini, si apoi este aplicat pe o curea adeziva permanenta. In acest stadiu, materialul nu poate fi manipulat sau reglat in timpul printarii.

Printurile care au margini si linii drepte au cel mai mare risc de a fi distorsionate din cauza miscarii tesaturii. Poate avea loc o micsorare de 2-3 cm la matase. Acest lucru nu este constant, si poate varia depinzand de rola, sau de lotul de tesatura. Matasea este un material natural, tesut in mod traditional. Stramtarea materialului este un efect ce ne depaseste controlul.

Marie Nouvelle Design va depune un efort constant pentru a livra materiale de cea mai inalta calitate, insa compania nu va fi tinuta raspunzatoare pentru diferente de nuanta, textura, dimensiune ce provin de la furnizorii nostri.