Flowers Whispers Print Canvas
Marienouvelle

Flowers Whispers Print Canvas

1.200,00 lei

Canvas print dupa pictura originală cu același nume 'Flowers Whispers' din expoziția ”Winds of Change”

Ediție limitată de 30 bucăți. 

Imprimare giclée pe pînză de artă plastică, Cezanne, produsă Hahnemuhle, 430g/m², bumbac 100%

tandardele de reproducere Giclée sporesc permanența imaginii cu o durabilitate mai mare de 80 de ani, motiv pentru care este considerată ”a fi cea mai bună variantă după deținerea originalului”

Peste print se dă cu un lac de protecție UV aplicat in doua straturi (finisaj mat, satinat sau lucios-puteți alege) ce conferă printului valoare de arhivă muzeală.

Print întins pe sașiu din lemn.

În mod normal durează între 7-10 zile lucrătoare pentru a vă pregăti comanda Giclée. 

Cantitate

Cumpără peste 400,00 lei pentru a beneficia de Livrare Gratuită

Dimensiuni: 90 x 90 cm

Isaac Newton a izolat cele sapte culori ale spectrului curcubeului: violet, albastru, indigo, verde, galben, portocaliu si rosu. Le vom regasi si aici, in grade diferite. 

Dupa Kandinski, portocaliul este “rosu adus mai aproape de umanitate prin galben” . Notele de portocaliu din aceasta lucrare confera exuberanta, vigoare si dau caldura intregii perspective. Insa nuanta dominanta este data de profunzimea albastrului combinat cu verde, ceea ce da nastere unei anumite nuante de turcoaz pe alocuri. Culoarea TURCOAZ este vindecatoare. Turcoazul este o culoare sofisticata la confluenta dintre albastru si verde.

Aduce relaxarea emotionala, contribuie, ca si verdele, la acceptarea originalitatii, influenteaza deschiderea catre spiritualitate, ajuta la adaptarea la mediul inconjurator si da celui care o foloseste mandria de a spune ceea ce simte.

Detalii ale produsului