Cele 13 Flori ale Constiintei

- CAPSULE Collection -

Powered by OneSelfMarketing

Colectia “Cele 13 Flori ale Constiintei” s-a nascut din visul unei iubiri de frumos, de armonie, dintr-un DOR – o SETE de A FI in starea de FRUMUSETE, de VITALITATE sau de COMPASIUNE sau in oricare dintre cele 13 stari revelate ale Constiintei.

„Constiinta este perceptia a ceea ce trece prin mintea omului. Ea este personala deoarece simtim ca ne apartine si nu putem sa o impartim cu altcineva.” O emotie traita este o experienta personala. Imbracand oricare dintre ansamblurile vestimentare ale colectiei-capsula “Cele 13 Flori ale Constiintei” trecem in taramul experimentarii unei anume starii de constiinta, care ne duce pe un alt nivel al cunoasterii de Sine.

Imaginile din creatiile Mariei Dermengiu opereaza la niveluri subtile, fiecare vibratie ducandu-ne intr-un alt teritoriu al fiintei noastre, hranindu-ne corpul, mintea si sufletul. Astfel, prin ansamblurile vestimentare ale colectiei am ales 13 forme de expresie ale energiei in corpul nostru, si pe care “imbracandu-le” sa aspiram la conexiunea cu starea de constiinta aleasa.

VITALITA, FONDAZIONE SACRA, BELLEZZA ,GLORIA, STIMA, VITTORIA, AMORE DIVINO, COMPASSIONE, CONOSCENZA, VISIONE , SAGGEZZA, UNIONE, PURA , fiecare stare revelata noua a fost adusa in existenta prin transpunerea creativa a imaginilor din tablourile artistului Maria Dermengiu, pe materiale pretioase, imbogatite cu broderii cu fir metallic si aplicatii rafinate si ele reprezinta o experimentare a trairilor emotionale care ne infrumuseteaza Viata si ne imbogatesc Spiritul.

“In miezul unei seminte de mei poate fi gasit un Intreg univers …In pupila ochiului, un cer nesfarsit - “Precum in cer asa si pe pamant” “– tiparul Spiritului este impregnat pentru totdeauna in tesatura Fiintei noastre.

Pura Coscienza

Acest ansamblu vestimentar te poarta imediat intr-o alta lume - Visul Implinit.
Expresia unei energii a iubirii depline, a esentei Vietii, bucurie si echilibru, pace si adevar.

Fondazione Sacra

Conceptul acestei rochii aduce in expresie energia creativitatii, a libertatii si a placerii de a trai.

Descopera colectia