Balad
Marienouvelle

Esarfa matase Ballad

360,00 lei

Povestea acestei esarfe este balada propriei tale vieti. Distinsa, de mare rafinament coloristic, esarfa Balada iti completeaza tinuta . Imprimeul este o explozie de culori si iubire . O opera de arta pe care o porti purta intreaga zi. 

Esarfa este imprimata fata-verso!

Marime
Cantitate

Isaac Newton a izolat cele sapte culori ale spectrului curcubeului: violet, albastru, indigo, verde, galben, portocaliu si rosu. Toate acestea se regasesc si in compozitia acestui tablou.

Notele de portocaliu din aceasta esarfa confera exuberanta, vigoare si dau caldura intregului ansamblu. Combinata cu nuantele dominante de violet si mov, culoarea albastrului devine regala, rafinata si calda.

100 % matase naturala inspirata din panza cu acelasi nume "Balada" ce face parte din colectia "Alegoric", vernisaj sustinut la Muzeul National al Taranului Roman.

 Esarfa vine impachetata intr-o cutie eleganta, cu inchidere cu magnet si funda. 

Tesatura delicata.

Recomandat: Dry Cleaning / Intrati in Meniu si accesati pagina noastra despre "Cum ingrijesti matasea" 

Detalii ale produsului

Matasea este un material natural iar fibra tesaturii este uneori neregulata, mai ales cand vine vorba de materialele fine. Nuantele si tonurile pot varia de la un produs la altul. Cand are loc printarea, materialul este detasat de pe o rola, este purtat de masini, si apoi este aplicat pe o curea adeziva permanenta. In acest stadiu, materialul nu poate fi manipulat sau reglat in timpul printarii.

Printurile care au margini si linii drepte au cel mai mare risc de a fi distorsionate din cauza miscarii tesaturii. Poate avea loc o micsorare de 2-3 cm la matase. Acest lucru nu este constant, si poate varia depinzand de rola, sau de lotul de tesatura. Matasea este un material natural, tesut in mod traditional. Stramtarea materialului este un efect ce ne depaseste controlul.

Marie Nouvelle Design va depune un efort constant pentru a livra materiale de cea mai inalta calitate, insa compania nu va fi tinuta raspunzatoare pentru diferente de nuanta, textura, dimensiune ce provin de la furnizorii nostri.