Cosmic Labyrinth
Marienouvelle

Esarfa matase Cosmic Labyrinth

360,00 lei

Paint-A-Porter

Cosmosul, in multe traditii mito-poetice este considerat o sfera. Cercul este o metonimie a zeului: zeul soare e un cerc. Se remarca legatura aproape universala a cercului cu principiul feminin.
Cercul - simbolul perfectiunii, omogenitatii, miscarii imuabile si eterne care nu are inceput si nici sfarsit. Este si simbolul timpului, al vesnicei reinceperi.

Esarfa imprimata fata-verso!

Marime
Cantitate

100 % matase naturala inspirata din panza Mariei cu acelasi nume "Cosmic Labyrinth" ce face parte din colectia "Alegoric", vernisaj sustinut la Muzeul National al Taranului Roman. Dintre toate culorile, cea pe care o iubesc cel mai mult si o folosesc cat de des este posibil, este culoarea ALBASTRU si tonurile sale...

"Dintre culori, albastrul este cea mai adanca, caci privirea patrunde fara a intalni nici un obstacol. Albastrul este cea mai imateriala dintre culori. In general, natura nu infatiseaza albastrul decat alcatuit din transparenta, adica un vid acumulat, vid al aerului, al apei, vid al cristalului sau al diamantului. Albastrul deschis este calea reveriei, iar cand se intuneca, albastrul devine o cale a visului.

Un mediu albastru calmeaza, linisteste, dar, spre deosebire de cel verde, nu tonifica. Profunzimea turcoazului confera, dupa Kandinsky, o impresie de odihna terestra si de multumire de sine, in timp ce profunzimea albastrului are o gravitate solemna, supraterestra. Albastrul si albul, culori ale Sfintei Fecioare, exprima detasarea fata de valorile acestei lumi si inaltarea sufletului catre Dumnezeu, adica spre aurul care va intampina albul virginal, in timpul ascensiunii sale prin albastrul ceresc.

In budismul tibetan, albastrul este culoarea lui Vairochana, a Intelepciunii transcendente, a potentialitatilor si, simultan, a vacuitatii, a carei posibila imagine este aceea a imensitatii cerului albastru. Lumina albastra a Intelepciunii lui Dharmadhatu (lege sau constiinta originara) are putere orbitoare, dar ea este cea care deschide calea Eliberarii..."

 

Tesaturi delicate.

Recomandat: Dry Cleaning.

Intrati in Meniu si accesati pagina noastra despre "Cum ingrijesti matasea" 

Detalii ale produsului

Matasea este un material natural iar fibra tesaturii este uneori neregulata, mai ales cand vine vorba de materialele fine. Nuantele si tonurile pot varia de la un produs la altul. Cand are loc printarea, materialul este detasat de pe o rola, este purtat de masini, si apoi este aplicat pe o curea adeziva permanenta. In acest stadiu, materialul nu poate fi manipulat sau reglat in timpul printarii.

Printurile care au margini si linii drepte au cel mai mare risc de a fi distorsionate din cauza miscarii tesaturii. Poate avea loc o micsorare de 2-3 cm la matase. Acest lucru nu este constant, si poate varia depinzand de rola, sau de lotul de tesatura. Matasea este un material natural, tesut in mod traditional. Stramtarea materialului este un efect ce ne depaseste controlul.

Marie Nouvelle Design va depune un efort constant pentru a livra materiale de cea mai inalta calitate, insa compania nu va fi tinuta raspunzatoare pentru diferente de nuanta, textura, dimensiune ce provin de la furnizorii nostri.