Butterfly Scarf
Marienouvelle

Esarfa matase Butterfly

360,00 lei

Imprimata cu simbolicul fluture, aceasta esarfa versatila din matase te poarta intr-o calatorie imaginara intr-o gradina de vis. Culorile delicate ale imprimeului improspateaza orice tinuta, oferindu-i un aer sofisticat si feminin. 

Esarfa imprimata fata verso!

Marime
Cantitate

100 % esarfa de matase naturala inspirata din panza cu numele 'Ethereal' ce face parte din colectia "Wings of Change", vernisaj sustinut la galeria Artfooly.

Esarfa vine impachetata intr-o cutie eleganta, cu inchidere cu magnet si funda. 

Recomandat: Dry Cleaning / Intrati in Meniu si accesati pagina noastra despre "Cum ingrijesti matasea" 

Detalii ale produsului

Matasea este un material natural iar fibra tesaturii este uneori neregulata, mai ales cand vine vorba de materialele fine. Nuantele si tonurile pot varia de la un produs la altul. Cand are loc printarea, materialul este detasat de pe o rola, este purtat de masini, si apoi este aplicat pe o curea adeziva permanenta. In acest stadiu, materialul nu poate fi manipulat sau reglat in timpul printarii.

Printurile care au margini si linii drepte au cel mai mare risc de a fi distorsionate din cauza miscarii tesaturii. Poate avea loc o micsorare de 2-3 cm la matase. Acest lucru nu este constant, si poate varia depinzand de rola, sau de lotul de tesatura. Matasea este un material natural, tesut in mod traditional. Stramtarea materialului este un efect ce ne depaseste controlul.

Marie Nouvelle Design va depune un efort constant pentru a livra materiale de cea mai inalta calitate, insa compania nu va fi tinuta raspunzatoare pentru diferente de nuanta, textura, dimensiune ce provin de la furnizorii nostri.