Marienouvelle

Esarfa matase Tezaurul Cerului

360,00 lei

100 % matase naturala inspirata din panza cu numele 'Tezaurul Cerului' ce face parte din colectia "Alegoric", vernisaj sustinut la Muzeul National al Taranului Roman.

Esarfa imprimata fata-verso!

Marime
Cantitate

Soarele- este simbolul arhetipal, al vietii, prezent aproape in toate culturile lumii. Simbol al centrului si echilibrului.Stelele- sunt ochii cerului, in mod tainic legate de soarta oamenilor. Ca lumini ale cerului, stelele simbolizeaza prezenta spiritului si sunt considerata in popor calauze ale oamenilor si simboluri ale destinului individual.
Cercul- simbolul perfectiunii, omogenitatii, miscarii imuabile si eterne care nu are inceput si nici sfarsit. Pe plan cosmic, simbolizeaza cerul, in opozitie cu patratul care simbolizeaza pamantul. Este si simbolul timpului, al vesnicei reinceperi.
Cosmosul, in multe traditii mito-poetice este considerat o sfera. Cercul este o metonimie a zeului: zeul soare e un cerc. Este simbolul dragostei crestine, in centru fiind Dumnezeu iar credinciosii vin spre el din perisfera. Se remarca legatura aproape universala a cercului cu principiul feminin.
Arborele Vietii- in traditia populara, geniul creator al taranului si profunda gandire filosofica innascuta scot in evidenta o asociere deosebita pentru a reprezenta copacul vietii. E asociat cu coloana cerului, exprimand functia dubla a copacului- aceea de a face legatura intre spiritualitatea terestra si cea cosmica.

Esarfa vine impachetata intr-o cutie eleganta, cu inchidere cu magnet si funda. 

Recomandat: Dry Cleaning

Detalii ale produsului

Matasea este un material natural iar fibra tesaturii este uneori neregulata, mai ales cand vine vorba de materialele fine. Nuantele si tonurile pot varia de la un produs la altul. Cand are loc printarea, materialul este detasat de pe o rola, este purtat de masini, si apoi este aplicat pe o curea adeziva permanenta. In acest stadiu, materialul nu poate fi manipulat sau reglat in timpul printarii.

Printurile care au margini si linii drepte au cel mai mare risc de a fi distorsionate din cauza miscarii tesaturii. Poate avea loc o micsorare de 2-3 cm la matase. Acest lucru nu este constant, si poate varia depinzand de rola, sau de lotul de tesatura. Matasea este un material natural, tesut in mod traditional. Stramtarea materialului este un efect ce ne depaseste controlul.

Marie Nouvelle Design va depune un efort constant pentru a livra materiale de cea mai inalta calitate, insa compania nu va fi tinuta raspunzatoare pentru diferente de nuanta, textura, dimensiune ce provin de la furnizorii nostri.