• -20%
  • Salveaza 20%
Circular Wishes silk Scarf
Marienouvelle

Esarfa matase Circular Wishes

310,00 lei
248,00 lei Salveaza 20%

Această eșarfă bogată din matase naturala surprinde efectul de caleidoscop printr‐o multitudine de culori îndrăznețe și este rafinată de compoziția fină a mătăsii twill.

Eșarfa "Circular Wishes" evocă motivul mandalei caracteristic Marie Nouvelle.

O esarfa Marie Nouvelle nu este doar un accesoriu, este o opera de arta ce devine o piesa esentiala si puternica din garderoba voastra. 

Marime
Cantitate

Culoarea TURCOAZ este vindecatoare. Turcoazul este o culoare sofisticata la confluenta dintre albastru si verde. 'Alaturi de nuanta violet, aceste doua culori sunt cele mai puternice in vindecarea organismului. Aduce relaxarea emotionala, contribuie, ca si verdele, la acceptarea originalitatii, influenteaza deschiderea catre spiritualitate, ajuta la adaptarea la mediul inconjurator si da celui care o foloseste mandria de a spune ceea ce simte.'

Produsa in Marea Britanie. 100% esarfa de matase naturala pictata si imprimata. 

Mod de curatare: Dry Cleaning

Detalii ale produsului

Matasea este un material natural iar fibra tesaturii este uneori neregulata, mai ales cand vine vorba de materialele fine. Nuantele si tonurile pot varia de la un produs la altul. Cand are loc printarea, materialul este detasat de pe o rola, este purtat de masini, si apoi este aplicat pe o curea adeziva permanenta. In acest stadiu, materialul nu poate fi manipulat sau reglat in timpul printarii.

Printurile care au margini si linii drepte au cel mai mare risc de a fi distorsionate din cauza miscarii tesaturii. Poate avea loc o micsorare de 2-3 cm la matase. Acest lucru nu este constant, si poate varia depinzand de rola, sau de lotul de tesatura. Matasea este un material natural, tesut in mod traditional. Stramtarea materialului este un efect ce ne depaseste controlul.

Marie Nouvelle Design va depune un efort constant pentru a livra materiale de cea mai inalta calitate, insa compania nu va fi tinuta raspunzatoare pentru diferente de nuanta, textura, dimensiune ce provin de la furnizorii nostri.