Esarfa matase Femininity
Marienouvelle

Esarfa matase Femininity

360,00 lei

Poarta Arta zi de zi!

Esarfa din matase naturala "Femininity" te invaluie intr-un joc de culori, mandale si forme geometrice sacre. Aceasta esarfa are un print inspirat din pictura Mariei ce reprezinta esenta feminitatii universale. Tabloul a fost expus in cadrul expozitiei personale de arta de la Muzeul National al Taranului Roman, 2012. 

O esarfa Marie Nouvelle nu este doar un accesoriu simplu, este o opera de arta ce devine o piesa esentiala si puternica din garderoba voastra. 

Esarfa este imprimata fata-verso! atribut unic in Romania.

Marime
Cantitate

Cumpără peste 400,00 lei pentru a beneficia de Livrare Gratuită

100% matase twill naturala

Tesatura delicata. 

Esarfa vine impachetata intr-o cutie eleganta, cu inchidere cu magnet si funda. 

Recomandat: Dry Cleaning / Intrati in Meniu si accesati pagina noastra despre "Cum ingrijesti matasea" 

Livrare:1-3 zile lucratoare

Detalii ale produsului

Matasea este un material natural iar fibra tesaturii este uneori neregulata, mai ales cand vine vorba de materialele fine. Nuantele si tonurile pot varia de la un produs la altul. Cand are loc printarea, materialul este detasat de pe o rola, este purtat de masini, si apoi este aplicat pe o curea adeziva permanenta. In acest stadiu, materialul nu poate fi manipulat sau reglat in timpul printarii.

Printurile care au margini si linii drepte au cel mai mare risc de a fi distorsionate din cauza miscarii tesaturii. Poate avea loc o micsorare de 2-3 cm la matase. Acest lucru nu este constant, si poate varia depinzand de rola, sau de lotul de tesatura. Matasea este un material natural, tesut in mod traditional. Stramtarea materialului este un efect ce ne depaseste controlul.

Marie Nouvelle Design va depune un efort constant pentru a livra materiale de cea mai inalta calitate, insa compania nu va fi tinuta raspunzatoare pentru diferente de nuanta, textura, dimensiune ce provin de la furnizorii nostri.