Esarfa matase Irises
Marienouvelle

Esarfa matase Irises

360,00 lei

Paint-A-Porter - poarta Arta zi de zi.

Esarfa din matase naturala "Irises" te invaluie intr-o lume de culori si tonuri de mov. 

Aceasta esarfa pictata este imprimata din pictura Mariei cu acelasi nume.

Esarfa este imprimata fata verso!

Marime
Cantitate

Cumpără peste 400,00 lei pentru a beneficia de Livrare Gratuită

În limbajul florilor, floarea de iris simbolizează legătura strânsă între două persoane, pentru că irişii sunt mesagerii iubirii, legătura între spiritual și material. 
Irisul mov este un simbol al înţelepciunii şi al complimentelor.
În Franța, floarea de iris este considerată floarea regalității. Fleur-de-lis, una dintre cele mai bine cunoscute dintre toate simbolurile este derivată din forma florii de iris.

100% esarfa de matase naturala. 

Esarfa vine impachetata intr-o cutie eleganta, cu inchidere cu magnet si funda. 

Recomandat: Dry Cleaning / Intrati in Meniu si accesati pagina noastra despre "Cum ingrijesti matasea" 

Livrare:1-3 zile lucratoare

Detalii ale produsului

Matasea este un material natural iar fibra tesaturii este uneori neregulata, mai ales cand vine vorba de materialele fine. Nuantele si tonurile pot varia de la un produs la altul. Cand are loc printarea, materialul este detasat de pe o rola, este purtat de masini, si apoi este aplicat pe o curea adeziva permanenta. In acest stadiu, materialul nu poate fi manipulat sau reglat in timpul printarii.

Printurile care au margini si linii drepte au cel mai mare risc de a fi distorsionate din cauza miscarii tesaturii. Poate avea loc o micsorare de 2-3 cm la matase. Acest lucru nu este constant, si poate varia depinzand de rola, sau de lotul de tesatura. Matasea este un material natural, tesut in mod traditional. Stramtarea materialului este un efect ce ne depaseste controlul.

Marie Nouvelle Design va depune un efort constant pentru a livra materiale de cea mai inalta calitate, insa compania nu va fi tinuta raspunzatoare pentru diferente de nuanta, textura, dimensiune ce provin de la furnizorii nostri.