Esarfa matase Dragonfly
Marienouvelle

Esarfa matase Dragonfly

310,00 lei

Paint-A-Porter

 O esarfa eleganta va fi mereu un statement in orice tinuta. Nuantele pastel ofera caldura si feminitate intregului ansamblu.

Libelula reprezinta în multe culturi un simbol al libertăţii, transformării şi pornirilor subconştiente. În legende şi superstiţii intruchipează, totodată, prosperitatea, puterea, pacea, puritatea, curajul şi armonia.

Aceasta esarfa pictata este imprimata din pictura Mariei cu acelasi nume.

O esarfa Marie Nouvelle nu este doar un accesoriu, este o opera de arta ce devine o piesa esentiala si puternica din garderoba voastra. 

Marime
Cantitate

100% esarfa de matase naturala twill. Produsa in Londra.  

Tesatura delicata.

Recomandat: Dry Cleaning. Daca totusi insistati sa o spalati de mana, folositi doar balsam si apa calduta. O calcati inca umeda sau cu fierul de calcat cu aburi, pentru a se intinde perfect. 

Detalii ale produsului

Matasea este un material natural iar fibra tesaturii este uneori neregulata, mai ales cand vine vorba de materialele fine. Nuantele si tonurile pot varia de la un produs la altul. Cand are loc printarea, materialul este detasat de pe o rola, este purtat de masini, si apoi este aplicat pe o curea adeziva permanenta. In acest stadiu, materialul nu poate fi manipulat sau reglat in timpul printarii.

Printurile care au margini si linii drepte au cel mai mare risc de a fi distorsionate din cauza miscarii tesaturii. Poate avea loc o micsorare de 2-3 cm la matase. Acest lucru nu este constant, si poate varia depinzand de rola, sau de lotul de tesatura. Matasea este un material natural, tesut in mod traditional. Stramtarea materialului este un efect ce ne depaseste controlul.

Marie Nouvelle Design va depune un efort constant pentru a livra materiale de cea mai inalta calitate, insa compania nu va fi tinuta raspunzatoare pentru diferente de nuanta, textura, dimensiune ce provin de la furnizorii nostri.