Esarfa matase Reign

Paint-A-Porter

Aceasta esarfa poarta semnătura stilului rafinat si feminin Marie Nouvelle. Imprimeul delicat al mandalei este inspirat din lucrarea de arta a Mariei ce poarta acelasi nume.

Culoarea TURCOAZ este vindecatoare. Turcoazul este o culoare sofisticata la confluenta dintre albastru si verde. Alaturi de nuanta violet, aceste doua culori sunt cele mai puternice in vindecarea organismului.

Aduce relaxarea emotionala, contribuie, ca si verdele, la acceptarea originalitatii, influenteaza deschiderea catre spiritualitate, ajuta la adaptarea la mediul inconjurator si da celui care o foloseste mandria de a spune ceea ce simte.

100% matase naturala. Produsa in Londra.  

Tesatura delicata. Curatare dry cleaning.

More details

310 lei

Adauga la favorite

Spune-mi dorintele tale

Recenzii

Scrieti o recenzie

Esarfa matase Reign

Esarfa matase Reign

Paint-A-Porter

Aceasta esarfa poarta semnătura stilului rafinat si feminin Marie Nouvelle. Imprimeul delicat al mandalei este inspirat din lucrarea de arta a Mariei ce poarta acelasi nume.

Scrieti o recenzie

DISCLAIMER

Matasea este un material natural iar fibra tesaturii este uneori neregulata, mai ales cand vine vorba de materialele fine. Nuantele si tonurile pot varia de la un produs la altul. Cand are loc printarea, materialul este detasat de pe o rola, este purtat de masini, si apoi este aplicat pe o curea adeziva permanenta. In acest stadiu, materialul nu poate fi manipulat sau reglat in timpul printarii.

Printurile care au margini si linii drepte au cel mai mare risc de a fi distorsionate din cauza miscarii tesaturii. Poate avea loc o micsorare de 2-3 cm la matase. Acest lucru nu este constant, si poate varia depinzand de rola, sau de lotul de tesatura. Matasea este un material natural, tesut in mod traditional. Stramtarea materialului este un efect ce ne depaseste controlul.

Marie Nouvelle Design va depune un efort constant pentru a livra materiale de cea mai inalta calitate, insa compania nu va fi tinuta raspunzatoare pentru diferente de nuanta, textura, dimensiune ce provin de la furnizorii nostri.

Tabel mărimi Marie Nouvelle
MarimeXSSMLXL
Piept*81 - 84 cm85 - 89 cm90 - 94 cm95 - 100 cm105 - 110 cm
Talie*60 - 64 cm64 -67 cm70 - 74 cm76 - 80 cm83 - 86 cm
Solduri*86 - 90 cm90 - 94 cm95 - 99 cm102 - 105 cm108 - 112 cm

*Piept: Măsurați circumferința pieptului în zona cea mai lată, ținând metrul orizontal în jurul corpului.

*Talie: Măsurați circumferința taliei în zona cea mai subțire, de obicei situată în dreptul buricului, ținând metrul orizontal în jurul corpului.

*Șold: Măsurați circumferința șoldurilor in zona cea mai lată, ținând metrul orizontal în jurul corpului.