Marienouvelle

Édition Limitée /Esarfa matase Golden Flux

490,00 lei

Editie Limitata 2023

O esarfa cu personalitate ce ofera distinctie purtatoarei prin culorile intense de albastru si auriu precum si prin compozitia picturii.

Cercul auriu este simbolul perfectiunii si al eternitatii, spre care tindem. Gradina in amurg sugereaza pace si spiritualitate. 

Aceasta esarfa este in serie foarte mica, dedicata anului 2023, anul in care pictura ce a inspirat aceasta esarfa a fost creata. 

Esarfa este imprimata fata-verso!

Marime
Cantitate

100% matase naturala, twill, imprimata fata-verso.

Tesatura delicata. Curatare dry cleaning / Intrati in Meniu si accesati pagina noastra despre "Cum ingrijesti matasea" 

Detalii ale produsului

Matasea este un material natural iar fibra tesaturii este uneori neregulata, mai ales cand vine vorba de materialele fine. Nuantele si tonurile pot varia de la un produs la altul. Cand are loc printarea, materialul este detasat de pe o rola, este purtat de masini, si apoi este aplicat pe o curea adeziva permanenta. In acest stadiu, materialul nu poate fi manipulat sau reglat in timpul printarii.

Printurile care au margini si linii drepte au cel mai mare risc de a fi distorsionate din cauza miscarii tesaturii. Poate avea loc o micsorare de 2-3 cm la matase. Acest lucru nu este constant, si poate varia depinzand de rola, sau de lotul de tesatura. Matasea este un material natural, tesut in mod traditional. Stramtarea materialului este un efect ce ne depaseste controlul.

Marie Nouvelle Design va depune un efort constant pentru a livra materiale de cea mai inalta calitate, insa compania nu va fi tinuta raspunzatoare pentru diferente de nuanta, textura, dimensiune ce provin de la furnizorii nostri.