Esarfa matase The Channel
Marienouvelle

Esarfa lana The Channel

620,00 lei

Poarta Arta zi de zi.

Culorile vibrante ale acestei eșarfe supradimensionate dau viață unei ținute clasice, dar nu numai.

Eșarfa The Channel adaugă originalitate hainelor și un plus de savoare oricărui sezon. Inspirata din pictura cu acelasi nume.

Marime
Cantitate
  Stoc epuizat


Cumpără peste 400,00 lei pentru a beneficia de Livrare Gratuită

Lana naturala 100%

Modalitate de curatare : Dry Cleaning

Livrare: 1-3 zile lucratoare.

Esarfa vine impachetata intr-o cutie eleganta, cu inchidere cu magnet si funda. 

Detalii ale produsului

Matasea este un material natural iar fibra tesaturii este uneori neregulata, mai ales cand vine vorba de materialele fine. Nuantele si tonurile pot varia de la un produs la altul. Cand are loc printarea, materialul este detasat de pe o rola, este purtat de masini, si apoi este aplicat pe o curea adeziva permanenta. In acest stadiu, materialul nu poate fi manipulat sau reglat in timpul printarii.

Printurile care au margini si linii drepte au cel mai mare risc de a fi distorsionate din cauza miscarii tesaturii. Poate avea loc o micsorare de 2-3 cm la matase. Acest lucru nu este constant, si poate varia depinzand de rola, sau de lotul de tesatura. Matasea este un material natural, tesut in mod traditional. Stramtarea materialului este un efect ce ne depaseste controlul.

Marie Nouvelle Design va depune un efort constant pentru a livra materiale de cea mai inalta calitate, insa compania nu va fi tinuta raspunzatoare pentru diferente de nuanta, textura, dimensiune ce provin de la furnizorii nostri.