Esarfa matase Peacock

Esarfa matase Peacock

730,00 lei

Printul simbolicului Păun este pus în valoare de tonurile pastelate ale acestei eșarfe vaporoase.

Acest accesoriu ultra feminin adaugă o notă boemă ținutelor de zi.

Înfășoar‐o în jurul gâtului sau las‐o să‐ți cadă pe umeri în zilele răcoroase. 

Marime
Cantitate

Rozul este culoarea compasiunii, iubirii si puritatii, fiind cea mai romantica si afectiva dintre culori. Poate reflecta bucurie, confort şi gratie. Rozul stimuleaza liniştitea, simtul artistic şi estetic.

Matase 100%, crepe- de -chine

Modalitate de curatare : Dry Cleaning

Detalii ale produsului

Matasea este un material natural iar fibra tesaturii este uneori neregulata, mai ales cand vine vorba de materialele fine. Nuantele si tonurile pot varia de la un produs la altul. Cand are loc printarea, materialul este detasat de pe o rola, este purtat de masini, si apoi este aplicat pe o curea adeziva permanenta. In acest stadiu, materialul nu poate fi manipulat sau reglat in timpul printarii.

Printurile care au margini si linii drepte au cel mai mare risc de a fi distorsionate din cauza miscarii tesaturii. Poate avea loc o micsorare de 2-3 cm la matase. Acest lucru nu este constant, si poate varia depinzand de rola, sau de lotul de tesatura. Matasea este un material natural, tesut in mod traditional. Stramtarea materialului este un efect ce ne depaseste controlul.

Marie Nouvelle Design va depune un efort constant pentru a livra materiale de cea mai inalta calitate, insa compania nu va fi tinuta raspunzatoare pentru diferente de nuanta, textura, dimensiune ce provin de la furnizorii nostri.