Esarfa Blu
Marienouvelle

Esarfa matase Compassione

450,00 lei

Paint-A-Porter - poarta Arta zi de zi.

O esarfa de matase versatila ce poate fi purtata cu usurinta in orice moment al zilei.

Esarfa Compasiune poarta semnatura stilului Marie Nouvelle feminin si sofisticat.

Portocaliul este o culoare calda ce poate caracteriza foarte bine anumite trasaturi de personalitate ale celor care obsinuiesc sa il poarte. Portocaliul era considerat culoarea transformarii, un amestec de elemente opuse, dar complementare. In gandirea budista, chiar Budha poarta vesminte portocalii, aceasta culoare fiind considerata culoarea iluminarii si a perfectiunii. 

Marime
Cantitate

Cumpără peste 400,00 lei pentru a beneficia de Livrare Gratuită

100 % matase naturala twill, inspirata din panza Mariei cu acelasi nume "Compasiune" 

 Esarfa vine impachetata intr-o cutie eleganta, cu inchidere cu magnet si funda. 

Recomandat: Dry Cleaning / Intrati in Meniu si accesati pagina noastra despre "Cum ingrijesti matasea" 

Livrare:1-3 zile lucratoare

Detalii ale produsului

Matasea este un material natural iar fibra tesaturii este uneori neregulata, mai ales cand vine vorba de materialele fine. Nuantele si tonurile pot varia de la un produs la altul. Cand are loc printarea, materialul este detasat de pe o rola, este purtat de masini, si apoi este aplicat pe o curea adeziva permanenta. In acest stadiu, materialul nu poate fi manipulat sau reglat in timpul printarii.

Printurile care au margini si linii drepte au cel mai mare risc de a fi distorsionate din cauza miscarii tesaturii. Poate avea loc o micsorare de 2-3 cm la matase. Acest lucru nu este constant, si poate varia depinzand de rola, sau de lotul de tesatura. Matasea este un material natural, tesut in mod traditional. Stramtarea materialului este un efect ce ne depaseste controlul.

Marie Nouvelle Design va depune un efort constant pentru a livra materiale de cea mai inalta calitate, insa compania nu va fi tinuta raspunzatoare pentru diferente de nuanta, textura, dimensiune ce provin de la furnizorii nostri.