Esarfa matase Indigo Garden
Marienouvelle

Esarfa matase Indigo Garden

450,00 lei

Paint-A-Porter

Esarfa din matase naturala "Indigo Garden" te transpune in lumea de vis a florilor dintr-o gradina pe inserat. La lumina de crepuscul, acestea devin mai vii si mai magice ca nicioadata.

Aceasta esarfa este un print editie limitata pentru aceasta dimensiune, inspirat din pictura Mariei cu acelasi nume.

Marime
Cantitate
  Stoc epuizat


100% matase naturala. Produsa in Londra.  

Tesatura delicata. Curatare dry cleaning.

Detalii ale produsului

Matasea este un material natural iar fibra tesaturii este uneori neregulata, mai ales cand vine vorba de materialele fine. Nuantele si tonurile pot varia de la un produs la altul. Cand are loc printarea, materialul este detasat de pe o rola, este purtat de masini, si apoi este aplicat pe o curea adeziva permanenta. In acest stadiu, materialul nu poate fi manipulat sau reglat in timpul printarii.

Printurile care au margini si linii drepte au cel mai mare risc de a fi distorsionate din cauza miscarii tesaturii. Poate avea loc o micsorare de 2-3 cm la matase. Acest lucru nu este constant, si poate varia depinzand de rola, sau de lotul de tesatura. Matasea este un material natural, tesut in mod traditional. Stramtarea materialului este un efect ce ne depaseste controlul.

Marie Nouvelle Design va depune un efort constant pentru a livra materiale de cea mai inalta calitate, insa compania nu va fi tinuta raspunzatoare pentru diferente de nuanta, textura, dimensiune ce provin de la furnizorii nostri.