Rochii

Colectiile Marie Nouvelle sunt o invitatie subtila la autoconstientizare, la reafirmarea feminitatii ce rezida in fiecare femeie nu doar prin culorile magistral imbinate pe panza ci si prin materialele naturale pretioase ce sunt folosite in designul final.

Colectia pret-a-porter este alcatuita din rochii de matase naturala și alte tesaturi naturale de calitate excepțională ce transpun o lume speciala captată din pictura. Matasea premium este imprimata cu pictura Mariei printr-un procedeu complex care garantează calitatea si profunzimea culorilor. Astfel tablourile prind viata si se transforma in adevarate piese de colectie din garderoba femeilor remarcabile.

Croiala aleasa pune in valoare atat pictura cat si formele corpului. Avem in colectie rochii tip camasa, lunga sau midi in functie de preferintele tale. O rochie eleganta, comoda si usor de purtat in orice moment al zilei.

Rochiile caftan de matase naturala te transpun instant intr-o lume plina de feminitate si rafinament. Subtila si fina, aceasta tinuta iti va pune in valoare puterea interioara. Rochia dreapta din matase naturala te poate insoti oricand la birou sau la o intalnire unde vrei sa fii observata doar prin simpla ta prezenta.

Alege colectia de rochii cu un design rafinat, boem, pentru o tinuta plina de farmec, feminitate si eleganta.