Marie Nouvelle | Valori

Mindful. Patient. Ethical.

Meriti cele mai elegante materiale, un design splendid si o executie a croiurilor pe masura. Iar calitatea este valoarea noastra principala. Materialele noastre au calitate si provenienta certificata si garantata.

Scopul nostru si al partenerilor nostri de productie este sa oferim piese vestimentare si accesorii avand la baza sustenabilitatea intregului proces de fabricatie. Pentru noi, cantitatea vine pe ultimul loc. Tocmai de aceea, creem colectii de maxim doua ori pe an. Slow Fashion. Fiecare piesa vestimentara este gandita astfel incat sa fie atemporala si sa insufleteasca garderoba ta.

Tot ceea ce se gaseste in magazinul nostru virtual este o adaptare dupa bine cunoscutele lucrari de arta ale Mariei Tureanu. Oricare pictura a artistei poate fi transformata in creatii vestimentare deosebite ca rochii din matase naturala, esarfe pictate si chiar elemente de decoratiuni interioare. Toate acestea sunt posibile doar prin munca dedicata a intregii echipe de productie din Romania si Europa.

Imprimarea acestor tesaturi se face cu cerneluri. Vopselurile folosite sunt ecologice, certificate Azo dye free. Textilele noastre naturale au certificat OEKO-TEX si sunt imprimate la cele mai inalte standarde tehnologice.

Procesul de productie este unul bine controlat, avand certificari de excelenta in managementul deseurilor si a consumului de resurse.

Povestea

Marie Nouvelle a fost infiintata in 2010 de catre artista Maria Tureanu. Aceasta creeaza si promoveaza arta in toate formele ei.

In lumea Marie Nouvelle, Arta prinde viata sub forma unor uimitoare accesorii, rochii din matase naturala si alte tesaturi naturale si obiecte de decoratiuni interioare. Iubitorii de arta si frumos sunt astfel conectati la lumea privita prin ochii Mariei.

Art Scarves

Arta Mariei este transpusa si imprimata pe accesorii minunate, de care te poti bucura zi de zi purtandu-le sau oferindu-le cadou unui prieten sau familiei.

Prin simboluri si basme, lumea este descompusa si recreata. Viata este un caleidoscop de ganduri, trairi, emotii si semnele nu fac exceptie, sunt mai mult un sentiment pe care il traim la granita dintre prezent si un trecut arhaic, mereu in umbra timpului modern.

Intoarcerea la Simbol, prin creatiile Mariei, este in primul rand o manifestare a unei gandiri pozitive, a unei influente vizuale cu efecte potentatoare in firescul cotidian- flori, figuri geometrice, simbolurile mitologiei populare- soarele, stelele. Fiecare esarfa din matase naturala sau piesa vestimentara poarta cu sine o stare. Capteaza momentul din tablou.

Arta, in toate formele ei, te scoate din cotidian si te reda vietii, emotiilor. Te strange in jurul ei si-ti sopteste sa nu-ti pierzi sufletul naiv. Imbracamintea si finisajele decorative ce poarta amprenta Marie Nouvelle sunt speciale prin filtrul de culori si tehnica picturala folosita ca sursa de inspiratie . Geometria sau din contra, lipsa acesteia este amprenta desenului de mana, fara grafica de calculator.

Colectiile Marie Nouvelle sunt o invitatie subtila la autoconstientizare, la reafirmarea feminitatii ce rezida in fiecare femeie nu doar prin culorile magistral imbinate pe panza ci si prin materialele naturale pretioase ce sunt folosite in designul final.

Descopera-le pe toate

Genti

Colectia de genti plic Marie Nouvelle face parte din linia de accesorii s m a r t c a s u a l si este fabricata in totalitate din piele ecologica. Pictura Mariei este imprimata digital pe materialul rezistent astfel incat sa va putem oferi un accesoriu artistic, functional, cu un design aparte.

Descopera

Marie Nouvelle Dress Collection

Colectia pret-a-porter este alcatuita din rochii de matase de calitate exceptionala ce transpun o lume speciala captata in pictura Mariei. Rochii cu un design rafinat, boem, pentru o tinuta plina de farmec si feminitate.

Descopera

Home Deco cu tuse artistice Panza pe sasiu. Tapet.. Accesorii.

Arta nu are granite, nu-i asa? Am dezvoltat editiile de print Marie Nouvelle sub forma unor piese de design interior ce satisfac setea de arta a oricarui iubitor de frumos.

Picturile originale ale Mariei, printurile pe canvas, tapetul, abajururile imprimate sunt menite sa desavarseasca intr-un mod unic frumusetea oricarui camin.

Descopera colectia