• -20%
  • Salveaza 20%
Doll Mandala Scarf
Marienouvelle

Esarfa matase Doll Mandala

310,00 lei
248,00 lei Salveaza 20%

O esarfa versatila din matase ce poate fi purtata cu usurinta in orice moment al zilei. 

Redescopera copilul din tine prin imprimeul artistic jucaus al acestei esarfe si lasa-te absorbita de lumea basmului. Este incantator sa iti amintesti de copilarie, indiferent de varsta. 

O esarfa este un statment despre personalitatea ta, despre frumusetea ta asa incat un astfel de accesoriu poate accentua si inviora orice tinuta simpla. 

Marime
Cantitate

100 % matase naturala inspirata din panza Mariei cu acelasi nume, ce face parte din colectia "Insulele Sufletului".

 

Tesaturi delicate.

Recomandat: Dry Cleaning

Detalii ale produsului

Matasea este un material natural iar fibra tesaturii este uneori neregulata, mai ales cand vine vorba de materialele fine. Nuantele si tonurile pot varia de la un produs la altul. Cand are loc printarea, materialul este detasat de pe o rola, este purtat de masini, si apoi este aplicat pe o curea adeziva permanenta. In acest stadiu, materialul nu poate fi manipulat sau reglat in timpul printarii.

Printurile care au margini si linii drepte au cel mai mare risc de a fi distorsionate din cauza miscarii tesaturii. Poate avea loc o micsorare de 2-3 cm la matase. Acest lucru nu este constant, si poate varia depinzand de rola, sau de lotul de tesatura. Matasea este un material natural, tesut in mod traditional. Stramtarea materialului este un efect ce ne depaseste controlul.

Marie Nouvelle Design va depune un efort constant pentru a livra materiale de cea mai inalta calitate, insa compania nu va fi tinuta raspunzatoare pentru diferente de nuanta, textura, dimensiune ce provin de la furnizorii nostri.