• home-page-art-block

  Esarfe si accesorii inspirate din arta picturala.

  Toate creatiile Marie Nouvelle sunt nascute din dragostea pentru arta si imprimate din picturile mele. Din diferitele expozitii pe care le-am avut in tara si in strainatate, am ales lucrarile de arta care sunt cele mai potrivite pentru a fi transpuse pe matase si pentru a bucura cel mai mult purtatoarea unor astfel de piese delicate si unice.

  "Made in" Europa

  Toate piesele din matase, fie ca este vorba despre esarfe, haine sau accesorii sunt produse in exclusivitate in Europa. O mare parte din piesele din matase sunt printate in Anglia, la standarde foarte inalte. Sustinem comertul responsabil, etic si productia cu cerneluri eco-friendly, cu impact scazut asupra mediului inconjurator.

  Finisaje de mana

  Toate produsele Marie Nouvelle sunt finisate de mana sau cusute cu broderii fine. Fiecare produs este creat cu o mare pasiune si dedicatie. Este o declaratie personala despre iubire de frumos, arta si unicitate. Marie Nouvelle este o poveste ce continua prin transmiterea mesajului sau de catre fiecare care alege sa poarte o crampeie de arta si care in acest fel face accesibila legatura sensibila dintre arta, artist si publicul larg.

  O lume unica

  Imbraca-te cu o adevarata opera de arta. Arta, in toate formele ei, te scoate din cotidian si te reda vietii, emotiilor. Te strange in jurul ei si-ti sopteste sa nu-ti pierzi sufletul naiv. 'Omul ,cu o infinitate de posibilitati, prin arta alege sa fie el insusi o lume'. Un tablou ce-ti surade va avea intotdeauna ceva din tine.

 • 730 lei

  The Blouses are made from 100% pure silk and incorporate the painting collections from private views of the artist at The National Romanian Peasant Museum , U Art Gallery and other renowned exhibition venues

  730 lei
 • 1 350 lei

   The Concept of this dress brings the energy of Vitality, of Action, the Youth and Balance, the connection to the Nature and the Earth. See here the:Size chart

  1 350 lei
 • 2 900 lei

  The concept of this royal like coat is the expression of the Power of Compassion, Action based on loving kindness, and Sensibility – buoyed by the expressive shades of orange coloration. Printed with the painting with the same name "Compassione" See here the:Size chart

  2 900 lei
 • 584 lei 730 lei -20%

  Inspired by the artist’s work revolving around The Age of Innocence theme, this enchanting printed scarf from Marie Nouvelle is made from crepe de chine silk, and promises to be a versatile choice. 

  584 lei 730 lei -20%
  Reduced price!