Cadouri corporate - Pentru parteneri de afaceri
Cadouri Corporate Personalizate
Cadouri Corporate Personalizate

Cadouri business premium

Intr-o lume in care cadoul devine o experienta in sine, de la vizual, la atingere, la emotie, Marie Nouvelle vine in intampinarea companiei voastre cu oferte personalizate pentru cei mai pretentiosi dintre clientii vostri si pentru cei a caror munca o pretuiti si doriti sa aratati aceasta apreciere printr-un cadou deosebit.

Creatiile Marie Nouvelle pot fi mixate intre ele, sau alaturate in design asemanator cum ar fi de exemplu o esarfa cu un portofel ce poarta acelasi print, sau o agenda si o geanta plic. O esarfa si o geanta, combinatiile sunt multe.

Scrieti-ne pe adresa noastra de mail contact@marienouvelle.ro sau sunati-ne la numarul de telefon 0749 911 010 iar noi va vom consilia pentru a gasi solutia perfecta pentru cadouri corporate si business pe care sa le oferiti partenerilor si colaboratorilor dumneavoastra.

Testimoniale

Sunt fara cuvinte. De mult nu am mai atins ceva atat de frumos. Sincer… Mult peste Gucci si LV.

Anca Sina Serea

Arta realizata cu dragoste și pasiune pentru frumos! Calitate și originalitate în toate produsele! Recomand cu drag atat arta pentru casa cat si cea purtabila!

Irina Androne

Nu am cumpărat doar o eșarfă, am cumpărat un sentiment. Minunat!

Raluca Oancea

Mătasea e deosebită, calitatea imprimării superbă, iar operele Mariei sunt bucățele din energia ei luminoasă care ne este mereu aproape și pe care o ducem mai departe atunci când purtăm creațiile ei.

Ioana Pienescu

Creațiile Marie Nouvelle sunt pentru mine poezii vizuale, stări de spirit armonioase transpuse în obiecte vestimentare de zi cu zi, impregnate de finețe, practic o artă cu care mă bucur să mă înconjor și care mă așează în cumințenie și liniște.

Denisa Berbec
Cere oferta