Picturi originale

"Fiecare om ar trebui sa asculte putina muzica, sa citeasca putina poezie si sa priveasca o pictura frumoasa in fiecare zi din viata sa, astfel incat ingrijorarile lumesti sa nu-i oblitereze simtul frumosului pe care Dumnezeu l-a implantat in sufletul uman." Goethe

Arta merita traita si expusa pentru a bucura inimi. Astfel ca, mai jos, veti regasi un portofoliu de tablouri moderne ce va vor inspira sa va decorati viata mai frumos, mai colorat, mai bogat. Fie ca veti alege tablouri pentru living, tablouri decorative pentru dormitor sau pentru o resedinta mai sofisticata, tablourile pe panza pictate manual au acea finete a detaliilor pe care numai o pictura originala o poate avea. Am creat tablouri de dimensiuni mari si medii ce pun in valoare spatiile in care sunt expuse, fie ele rezidentiale sau comerciale.

Picturile mele au fost expuse in tara si in strainatate, in muzee ( ex. White Rock Museum & Archives, Canada, Muzeul National al Taranului Roman) , targuri de arta precum Art Safari si in unele spatii comerciale iconice ca Shiseido (Shiseido Spa Stejarii) pentru care am creat o pictura originala de 4m x 2m. Printre clientii tablourilor mele se numara colectionari privati atat din tara cat si din strainatate.

Tablouri pe comanda fac doar in mod exceptional, daca stilul meu pictural se potriveste cu ceea ce isi doreste beneficiarul astfel incat asteptarile fiecaruia sa fie implinite cu succes.

Va invit sa va bucurati de selectia generoasa de picturi si sa imi scrieti daca va pot aduce orice alte informatii de care aveti nevoie despre tabourile mele.