Marienouvelle

Bluza matase Butterfly

780,00 lei

Paint-A-Porter

Imprimata cu simbolicul fluture, aceasta bluza boema te poarta intr-o calatorie imaginara printr-o gradina de vis. Culorile delicate ale imprimeului iti improspateaza starea, oferindu-ti un aer sofisticat si feminin. Bluza este confectionata din matase de inalta calitate. Cu un design simplu si clasic, aceasta bluza adauga un plus de eleganta si stil.

Print inspirat din pictura Mariei ce poarta numele "Ethereal"

Marime
Cantitate

100 % matase naturala twill inspirata din panza cu numele 'Ethereal' ce face parte din colectia "Wings of Change", vernisaj sustinut la galeria Artfooly.

Spatele bluzei este din aceeasi matase imprimata.

Tesatura delicata. Recomandat: Dry Cleaning / Intrati in Meniu si accesati pagina noastra despre "Cum ingrijesti matasea" 

Detalii ale produsului

Marime XS S M L XL
Piept* 81 - 84 cm 85 - 89 cm 90 - 94 cm 95 - 100 cm 105 - 110 cm
Talie* 60 - 64 cm 64 -67 cm 70 - 74 cm 76 - 80 cm 83 - 86 cm
Solduri* 86 - 90 cm 90 - 94 cm 95 - 99 cm 102 - 105 cm 108 - 112 cm

*Piept: Măsurați circumferința pieptului în zona cea mai lată, ținând metrul orizontal în jurul corpului.

*Talie: Măsurați circumferința taliei în zona cea mai subțire, de obicei situată în dreptul buricului, ținând metrul orizontal în jurul corpului.

*Șold: Măsurați circumferința șoldurilor in zona cea mai lată, ținând metrul orizontal în jurul corpului.

Matasea este un material natural iar fibra tesaturii este uneori neregulata, mai ales cand vine vorba de materialele fine. Nuantele si tonurile pot varia de la un produs la altul. Cand are loc printarea, materialul este detasat de pe o rola, este purtat de masini, si apoi este aplicat pe o curea adeziva permanenta. In acest stadiu, materialul nu poate fi manipulat sau reglat in timpul printarii.

Printurile care au margini si linii drepte au cel mai mare risc de a fi distorsionate din cauza miscarii tesaturii. Poate avea loc o micsorare de 2-3 cm la matase. Acest lucru nu este constant, si poate varia depinzand de rola, sau de lotul de tesatura. Matasea este un material natural, tesut in mod traditional. Stramtarea materialului este un efect ce ne depaseste controlul.

Marie Nouvelle Design va depune un efort constant pentru a livra materiale de cea mai inalta calitate, insa compania nu va fi tinuta raspunzatoare pentru diferente de nuanta, textura, dimensiune ce provin de la furnizorii nostri.