• -20%
  • Salveaza 20%
Esarfa matase Copacul Vietii
Marienouvelle

Esarfa matase Tree of Life

360,00 lei
288,00 lei Salveaza 20%

Arborele Vietii: in traditia populara, geniul creator al taranului si profunda gandire filosofica innascuta scot in evidenta o asociere deosebita pentru a reprezenta copacul vietii. Desenul macilor este o imagine a lumii in multitudinea formelor ei de manifestare. Covorul reprezinta intotdeauna un cosmos organizat ce aminteste de mandala tibetana. 

Esarfa din matase imprimata fata-verso!

Marime
Cantitate

100 % matase naturala inspirata din arta Mariei ce poarta acelasi nume "Copacul Vietii". Face parte din expozitia "Alegoric".

 Esarfa vine impachetata intr-o cutie eleganta, cu inchidere cu magnet si funda.

Recomandat: Dry Cleaning / Intrati in Meniu si accesati pagina noastra despre "Cum ingrijesti matasea" 

Detalii ale produsului

Matasea este un material natural iar fibra tesaturii este uneori neregulata, mai ales cand vine vorba de materialele fine. Nuantele si tonurile pot varia de la un produs la altul. Cand are loc printarea, materialul este detasat de pe o rola, este purtat de masini, si apoi este aplicat pe o curea adeziva permanenta. In acest stadiu, materialul nu poate fi manipulat sau reglat in timpul printarii.

Printurile care au margini si linii drepte au cel mai mare risc de a fi distorsionate din cauza miscarii tesaturii. Poate avea loc o micsorare de 2-3 cm la matase. Acest lucru nu este constant, si poate varia depinzand de rola, sau de lotul de tesatura. Matasea este un material natural, tesut in mod traditional. Stramtarea materialului este un efect ce ne depaseste controlul.

Marie Nouvelle Design va depune un efort constant pentru a livra materiale de cea mai inalta calitate, insa compania nu va fi tinuta raspunzatoare pentru diferente de nuanta, textura, dimensiune ce provin de la furnizorii nostri.