Marienouvelle

Esarfa lana Flowers Whispers

620,00 lei

Această eșarfă din lână denotă stilul versatil și feminin caracteristic Marie Nouvelle.

Permite Șoaptelelor delicate ale Florilor sa iti insufle echilibrul.

O eșarfă rafinată, supradimensionată, care va eleva stilul elegant al noului sezon. 

Marime
Cantitate

Lana 100%

Esarfa vine impachetata intr-o cutie eleganta, cu inchidere cu magnet si funda. 

Modalitate de curatare: Dry Cleaning

Detalii ale produsului

Matasea este un material natural iar fibra tesaturii este uneori neregulata, mai ales cand vine vorba de materialele fine. Nuantele si tonurile pot varia de la un produs la altul. Cand are loc printarea, materialul este detasat de pe o rola, este purtat de masini, si apoi este aplicat pe o curea adeziva permanenta. In acest stadiu, materialul nu poate fi manipulat sau reglat in timpul printarii.

Printurile care au margini si linii drepte au cel mai mare risc de a fi distorsionate din cauza miscarii tesaturii. Poate avea loc o micsorare de 2-3 cm la matase. Acest lucru nu este constant, si poate varia depinzand de rola, sau de lotul de tesatura. Matasea este un material natural, tesut in mod traditional. Stramtarea materialului este un efect ce ne depaseste controlul.

Marie Nouvelle Design va depune un efort constant pentru a livra materiale de cea mai inalta calitate, insa compania nu va fi tinuta raspunzatoare pentru diferente de nuanta, textura, dimensiune ce provin de la furnizorii nostri.