Esarfa de mtase Dealurile Vesele

Esarfa matase Happy Hills

310,00 lei

Esarfa dintr‐o veritabilă mătase naturala twill, supranumita si "Regina Tesaturilor", are o dimensiune clasica ce permite purtatoarei sa o ajusteze usor in jurul gatului si  promite a fi o alegere inspirată pentru orice ținută ce are nevoie de o notă ludică. 

Marime
Cantitate
  Stoc epuizat


Încântătorul print Happy Hills își găsește inspirația în tematica abordată de artist, Vârsta Inocenței. Este inspirat din pictura cu acelasi nume.

100 % matase naturala.

Produsa in Anglia.

Tesaturi delicate.

Recomandat: Dry Cleaning

Detalii ale produsului

Matasea este un material natural iar fibra tesaturii este uneori neregulata, mai ales cand vine vorba de materialele fine. Nuantele si tonurile pot varia de la un produs la altul. Cand are loc printarea, materialul este detasat de pe o rola, este purtat de masini, si apoi este aplicat pe o curea adeziva permanenta. In acest stadiu, materialul nu poate fi manipulat sau reglat in timpul printarii.

Printurile care au margini si linii drepte au cel mai mare risc de a fi distorsionate din cauza miscarii tesaturii. Poate avea loc o micsorare de 2-3 cm la matase. Acest lucru nu este constant, si poate varia depinzand de rola, sau de lotul de tesatura. Matasea este un material natural, tesut in mod traditional. Stramtarea materialului este un efect ce ne depaseste controlul.

Marie Nouvelle Design va depune un efort constant pentru a livra materiale de cea mai inalta calitate, insa compania nu va fi tinuta raspunzatoare pentru diferente de nuanta, textura, dimensiune ce provin de la furnizorii nostri.