• -20%
  • Salveaza 20%
Esarfa Blu
Marienouvelle

Esarfa matase Compassione

310,00 lei
248,00 lei Salveaza 20%

Paint-A-Porter

O esarfa versatila din matase ce poate fi purtata cu usurinta in orice moment al zilei. Acum si in dimensiunea clasica. 

Esarfa Compasiune poarta semnatura stilului Marie Nouvelle feminin si sofisticat.

Portocaliul este o culoare calda ce poate caracteriza foarte bine anumite trasaturi de personalitate ale celor care obsinuiesc sa il poarte. Portocaliul era considerat culoarea transformarii, un amestec de elemente opuse, dar complementare. In gandirea budista, chiar Budha poarta vesminte portocalii, aceasta culoare fiind considerata culoarea iluminarii si a perfectiunii. 

Marime
Cantitate

100 % Esarfa din mătase naturala twill, supranumita si "Regina Tesaturilor", inspirata din panza Mariei cu acelasi nume "Compasiune" 

O esarfa Marie Nouvelle nu este doar un accesoriu, este o opera de arta ce devine o piesa esentiala si puternica din garderoba voastra. 

Made in: Londra 

Tesaturi delicate.

Recomandat: Dry Cleaning

Detalii ale produsului

Matasea este un material natural iar fibra tesaturii este uneori neregulata, mai ales cand vine vorba de materialele fine. Nuantele si tonurile pot varia de la un produs la altul. Cand are loc printarea, materialul este detasat de pe o rola, este purtat de masini, si apoi este aplicat pe o curea adeziva permanenta. In acest stadiu, materialul nu poate fi manipulat sau reglat in timpul printarii.

Printurile care au margini si linii drepte au cel mai mare risc de a fi distorsionate din cauza miscarii tesaturii. Poate avea loc o micsorare de 2-3 cm la matase. Acest lucru nu este constant, si poate varia depinzand de rola, sau de lotul de tesatura. Matasea este un material natural, tesut in mod traditional. Stramtarea materialului este un efect ce ne depaseste controlul.

Marie Nouvelle Design va depune un efort constant pentru a livra materiale de cea mai inalta calitate, insa compania nu va fi tinuta raspunzatoare pentru diferente de nuanta, textura, dimensiune ce provin de la furnizorii nostri.